VEM ÄR VI?

FÖRETAGET

TROTS ATT VÅRT TEAM ÄR UNGT BESITTER VI EN MÄNGD ENTUSIASM OCH ERFARENHET SOM VI ÄR IVRIGA ATT DELA MED OSS AV TILL VÅRA KUNDER!

Med en omfattande förståelse för containrar utnyttjar vi vår långa erfarenhet inom området för att få ett betydande försprång. Här är några viktiga höjdpunkter:

  • Vårt stora lager garanterar snabba leveranstider för våra värderade kunder.
  • Vi presenterar ständigt fängslande erbjudanden.
  • Lika viktigt är att vi stolt erbjuder en ”lägsta prisgaranti”.

2008

Vi har en bakgrund som trädgårdsodlare och på vår fastighet finns sedan länge ett växthus för gurka. På grund av marknadsförändringar fattade vi dock beslutet att upphöra med gurkodlingen och istället fokusera på lagringslösningar. Med gott om affärsutrymme och befintliga växthus är vi väl förberedda för att utmärka oss i denna nya satsning.

2010

Efter ungefär två års engagemang i förvaringsbranschen började vi hyra ut förvaringsutrymmen. Detta gav oss möjlighet att bygga upp en omfattande expertis inom förrådsverksamhet och krisberedskap.

2014

Förutom våra aktiva lagringstjänster har vi tagit steget in på containermarknaden, särskilt med våra exceptionella ”Bar Containers”. Dessa specialdesignade enheter är idealiska för hotell- och restaurangbranschen och tillgodoser de unika behoven hos företag i denna bransch. Med fokus på att tillhandahålla förstklassiga lösningar har vårt sortiment av barcontainrar blivit ett framstående erbjudande i vår portfölj.

2019

Under årens lopp har vi framgångsrikt genomfört en mängd olika projekt, inklusive tillfälliga förvaringslösningar för återuppbyggnadsprojekt. Dessutom har vi etablerat ett anmärkningsvärt rykte när det gäller att bygga olika friggebodar och kontor. Vår kundkrets består av välrenommerade företag som Formel 1, Unilever och ett stort antal företag inom self-storage, vilket återspeglar vår förmåga att tillgodose behoven hos stora företag och organisationer.

2021

Förutom vårt orubbliga engagemang för personlig assistans, kvalitet och snabba leveranstider har vi framgångsrikt utökat vår marknadsnärvaro till olika länder i Europa. Med våra spridda anläggningar över hela kontinenten säkerställer vi att våra exceptionella standarder förblir konsekventa över gränserna och ger våra kunder samma servicenivå som de har kommit att förvänta sig av oss.

VARFÖR VI

NÖJDA KUNDER

Vi är mycket glada över att kunna meddela att vår kundbas växer markant, både när det gäller privatkunder och affärspartners. Detta är ett bevis på våra effektiva strategier och bekräftar att vi framgångsrikt uppfyller våra kunders behov.

13+ ÅRS ERFARENHET

Med över 13 års praktisk erfarenhet inom containerindustrin har BarContainer.se den expertis som krävs för att leverera enastående kvalitet som exakt motsvarar dina krav.

EUROPEISK PRODUKTION

Du kan vara säker på att våra containrar följer europeiska standarder, vilket garanterar oklanderlig kvalitet. Om orubblig kvalitet är din prioritet, då har du verkligen kommit till den perfekta destinationen.

KUNDSERVICE I VÄRLDSKLASS

Vårt team består av engagerade medarbetare med exceptionell kompetens och omfattande erfarenhet, som drivs av en djup passion för att leverera bästa möjliga service till våra värdefulla kunder.

Upptäck vårt team​


Hur kan vi hjälpa till?

Våra experter finns här för dig. Lämna din fråga och information i formuläret nedan så kontaktar de dig så snart som möjligt.