liten container

Liten container för små utrymmen

Den avtagbara liten container finns i olika former inom vårt sortiment av containrar. Från förvaringscontainrar till trädgårdscontainrar, litencontainer från oss kan hjälpa till i otaliga fall som våra kunder presenterar för oss, och allt till mycket överkomliga priser.

Förvaringscontainer liten finns i storlekarna 2×2 meter och 3×2 meter. Dessa containrar är mångsidigt användbara tack vare sin styrka, hållbarhet och storlek. Denna containrar håller allt inuti väl skyddat utan möjlighet till inbrott eftersom den enda ingången är genom dörren, som innehåller ett dubbelt lås för att förhindra inbrott.

Garden container är konstruerad för att passa in i trånga utrymmen. Denna containrar med enkeldörr är definitionen av kompakt, den har en enkeldörr och inkluderar en ramp för att enkelt rulla upp alla hjulförsedda föremål. Denna container är optimal för mycket trånga utrymmen och där du behöver förvara trädgårdsredskap på ett tryggt och säkert sätt.

Anpassning av liten container

Anpassning är också en viktig del av vårt liten container-erbjudande. Både förvaringscontainer och trädgårdscontainer kan anpassas i olika klassiska RAL-färger. Valet att måla containrarna äventyrar inte deras huvudsakliga egenskaper, tvärtom, det ger en personlig och elegant touch till dessa mångsidiga strukturer.

Trädgårdscontainer kan fås i 3 olika RAL-färger: mossgrön (RAL 6005), mörkgrå (RAL 7021) eller svart (RAL 9005). Du hittar dessa färger för container i avsnittet om friggebodar.

Förvaringscontainer finns dessutom i 3 olika utföranden: som standard i silverförzinkat (omålat), i svart (RAL 9005) och i vårt varumärke FOCO-stil (RAL 5011 på tak, golv och dörrpanel). Förvaringscontainer kan också lackeras i valfri RAL-färg. Fråga efter din favoritfärg!

Varför barcontainer.se?

De senaste åren har liten container med demonterbara containrar varit en trend, så genom att vi erbjuder våra produkter för att möta detta behov ser vi till att ett antal exklusiva fördelar uppnås för våra kunder. Dessa fördelar är:

  • Snabb och enkel montering
  • Mindre utrymme när de inte används
  • Pulverlackering som tillval beroende på modell
  • Lägsta kostnader i Spanien
  • Professionell kundservice och rådgivning
  • Produkter av högsta kvalitet i Europa

Hur kan vi hjälpa till?

Våra experter finns här för dig. Lämna din fråga och information i formuläret nedan så kontaktar de dig så snart som möjligt.