Ofta ställda frågor

Den stora fördelen med vår containerbar och vår klassiska container är att de kan monteras av vem som helst utan tunga verktyg. Monteringen tar inte lång tid, det räcker med en uppsättning verktyg (skruvmejsel, borr och skiftnyckel) och två personer som hjälper till att sätta panelerna på plats.

Ja, när du köper en av våra hopfällbara containrar eller hopfällbara barcontainer får du ett all-inclusive-paket (utan verktyg), instruktioner som du hittar på vår You-Tube-kanal under containermontering, inklusive montering av containrar. Du kan också köpa tillbehör till din(a) containrar på vår webbplats, vilket kan hjälpa dig att hålla din(a) cotainer mer organiserad(a).

På grund av den unika utformningen av alla våra containrar har panelerna utvecklats på ett sådant sätt att de stöds i hörnen. Container kan jämnas ut med träkilar eller plattor. Ofta räcker det med en hård yta.

Våra returvillkor är enkla: när du får varan ska du kontrollera den noggrant för att se om den är skadad, bucklig eller repig. Om det är något fel på produkten ska du anmäla detta inom 24 timmar efter leverans. Vi kommer sedan att samarbeta med dig för att hitta en lämplig lösning.
Leveranskostnaderna varierar beroende på var du befinner dig. I monteringskostnaderna ingår kostnaderna för kranen. Kranen kostar 80 euro per timme och måste användas i minst tre timmar. Det är också möjligt att ordna en egen kran. Kontakta oss för monteringskostnader, eftersom de varierar beroende på plats och köp.

Leverans- och monteringskostnaderna varierar beroende på var du befinner dig och hur det ser ut där du vill ha din container. Kontakta oss för dessa kostnader, eftersom de varierar beroende på plats och köp. Du kan alltid montera själv och hämta utan kostnad.


Hur kan vi hjälpa till?

Våra experter finns här för dig. Lämna din fråga och information i formuläret nedan så kontaktar de dig så snart som möjligt.