bygga en egen bar

Bygga en egen bar container

Har du alltid drömt om att ha en egen bar hemma? Titta inte längre! bygga en egen bar container är ett kreativt och spännande alternativ som gör att du kan anpassa och njuta av ett unikt utrymme i ditt hem. Kombinationen av solid struktur och mångsidighet gör barcontainrar till ett populärt val bland DIY-entusiaster, både privatpersoner och företag. Ta reda på hur du kan ge liv åt din egen barcontainer och överraska dina vänner och familj med en speciell plats att koppla av och njuta av goda stunder!

Visualisera din Bar container som du vill ha den

Containerns bar är helt tillverkad av stål med ett OSB-trägolv, vilket gör containerstrukturen inte bara lätt utan också stark. Bygga i egen galvaniserad stålstång har sitt karakteristiska fällbara tak som ger den utseendet av en bar, och gör det möjligt för utsidan av containern att interagera med insidan.

Stålstången är också en demonterbar container med varierande storlekar, där huvudstorlekarna är 3×2 meter och 4×2 meter. Alla dessa modeller levereras omonterade i ett platt paket.

Kundservice och professionell rådgivning

När du köper en stålcontainerstång ser vi alltid till att ge dig den bästa servicen, så att du enkelt kan bygga en egen stång i ditt hem eller företag. För att säkerställa att våra produkter uppfyller dina behov fokuserar vi på två grundläggande punkter när vi betjänar dig. Vi ser alltid till att våra kunder är nöjda med de produkter de köper, det är därför vi alltid ser till att lyssna på alla dina frågor och ge dig de bästa råden. Oavsett om du ska köpa en förvaringscontainer, en containerbar eller en friggebod står vårt team av proffs redo att hjälpa dig.

Förvandla containern till en mysig bar

När du har byggt in din egen bar kan du börja modifiera den efter eget tycke och smak. Du kan till exempel dekorera den med dina egna dekorationer som girlanger, serpentiner och mycket mer. Ett tillskott kan också vara våra fantastiska tillbehör som har skapats exklusivt för våra containrar. Du kan kolla in våra tillbehör här.

” För att din containerbar ska vara en säker plats och uppfylla alla relevanta bestämmelser är det viktigt att installations- och säkerhetsdetaljerna beaktas”.

¡Bygga en egen bar container behållare!

En demonterbar container är mycket billigare än en vanlig fraktcontainer, vilket gör containern med stålstång och de andra unika. Med galvaniserade stålpaneler ser vi alltid till att förvaringscontainern är tillverkad av de bästa materialen i Europa, vilket ger dig one-stop-shopping och kvalitetsprodukter. Eftersom våra produkter är stora konstruktioner med lång livslängd är det nödvändigt att alltid erbjuda det bästa till kunden så att de känner sig trygga med att deras köp kommer att bli en investering. Vi har de bästa produkterna på den europeiska marknaden och till de bästa priserna. Bygga en egen bar container är ett spännande projekt som gör att du kan få ett unikt och personligt utrymme i ditt hem. Vänta inte längre och börja bygga din egen containerbar idag!

 


Hur kan vi hjälpa till?

Våra experter finns här för dig. Lämna din fråga och information i formuläret nedan så kontaktar de dig så snart som möjligt.