Bar i trädgården

Varför välja en barcontainer för din trädgård?

En barcontainer i trädgården: den perfekta lösningen för dem som älskar att vara utomhus och umgås med vänner och familj. En barcontainer erbjuder allt du behöver för att njuta av en drink och se solen gå ner.

Våra barcontainrar är tillverkade av högkvalitativa material och finns i olika storlekar och färger, så du hittar alltid en som passar perfekt i din trädgård. Containers är också helt isolerade, så du kan använda dem året runt. Oavsett om det är varmt eller kallt finns det alltid en behaglig temperatur inne i barcontainern.

Tack vare den praktiska utformningen av barcontainern är allting inom räckhåll: från glas och flaskor till isbitar och en shaker. Så du behöver inte springa upp och ner till köket eller kylskåpet hela tiden. Dessutom skapar barcontainern en mysig atmosfär i trädgården: det är platsen där alla samlas för ett mellanmål och en drink.

Vill du köpa en barcontainer för trädgården? Då har du kommit till rätt ställe. Våra barcontainrar är inte bara praktiska och hållbara, utan också mycket snygga. De kommer att göra din trädgård till ett riktigt blickfång och platsen för mysiga sommarkvällar. Placera din container bar i trädgården nu och njut av en läcker drink i solen!

bar i Trädgården

Om du letar efter ett trädgårdsbaren där du enkelt kan förvara dina trädgårdsredskap eller material är Barcontainer.se trädgårdsbaren lösningen för dig.

trädgårdsskjul

Ett trädgårdsskjul från Barcontainer.se är den perfekta lösningen för alla som vill ha ett enkelt och effektivt sätt att organisera sin trädgård.

De olika storlekarna av container bar i trädgården

Vi erbjuder standardcontainrar, men har naturligtvis också våra XL-storlekar. Dessa XL-storlekar har ett högre tak. Ett sådant högre tak är idealiskt om du bestämmer dig för att använda containern som försäljningscontainer eller om du bestämmer dig för att arbeta i containern bar i trädgården under en längre tid. XL-trädgårdscontainrarna har ett innermått på 2100 mm, eller 2,1 m. Medan våra standardstorlekar endast har ett innermått på 1950 mm, eller 1,95 m.

Vi har också ett brett utbud av olika containerstorlekar, nämligen att alla containrar som är större än 4 m är kopplade containrar. Det innebär att till exempel en container på 8×2 meter består av två trädgårdscontainrar på 4×2 meter. Dessutom säljer vi även 6×2 meter stora trädgårdscontainrar, denna container består av två 3×2 containrar. Eftersom vi använder kopplingar för större container kan vi faktiskt tillverka alla typer av storlekar.

Tillämpningar för våra barcontainrar

Olika användningsområden för trädgårdscontainer

När vi utformade våra barcontainer tog vi också hänsyn till säkerheten. Containrarna har till exempel robusta dörrar och fönster, så du behöver inte oroa dig för inbrottstjuvar. Dessutom är containrarna lätta att låsa, så att du kan förvara dina tillhörigheter på ett säkert sätt.

En container för trädgårdsbar är inte bara idealisk för hemmet, utan även för cateringföretagare som vill utöka sin terrass. Med en barcontainer skapar du en extra bar på din terrass, vilket gör att du kan betjäna fler kunder och generera mer omsättning. Dessutom är en barcontainer ett riktigt blickfång, vilket gör att ditt företag sticker ut och lockar fler kunder.

Våra barcontainrar är dessutom lätta att placera och flytta. Tack vare hjulen i botten kan du enkelt flytta containern vart du vill. Du kan till exempel flytta containern till ett annat hörn av trädgården eller till och med ta den med dig till en annan plats.

Kort sagt är en container för trädgårdsbar en smart investering för dem som älskar mysighet och friluftsliv. Beställ din barcontainer idag och njut av en läcker drink i din egen trädgård i sommar! Du kan också kolla in vår YouTube-kanal

Våra BAR FÖR Trädgården


Hur kan vi hjälpa till?

Våra experter finns här för dig. Lämna din fråga och information i formuläret nedan så kontaktar de dig så snart som möjligt.